Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

DOVENDOSI

Batteries d’ordinateur portable Asus | Replacement batterie pour Asus - batterie-portable-asus.com
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Batterie DELL XPS M1530
- Asus G73S laptop battery www.dearbattery.co.uk
- Akku Dell inspiron 1721 www.pcakku.com
- Acer Ferrari 1000 laptop battery www.dearbattery.co.uk
- Akku HP compaq hstnn-ub05 www.pcakku.com
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
<< Juin >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter dovendosi à vos favoris
 Accu HP Pavilion dv2000 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Er zijn benchmarks opgedoken van een nieuw model MacBook Pro die over Intels snelste Core i7-dualcore beschikt. Daarmee is er nieuw bewijs dat de MacBook Pro-lijn van Apple een update krijgt naar Intels Arrandale-cpu's.De benchmarks zijn gepost op Geekbench. De resultaten maken melding van een MacBook Pro met als type-aanduiding 6,1 en volgens MacRumors is dat modelnummer eerder aangetroffen in recente builds van Mac OS X 10.6.2. Het besturingssysteem dat het nieuwe MacBook Pro-model draait is het nog niet verschenen Mac OS X 10.6.2, met als build-nummer 10c3067. De cpu betreft de Core i7 620M, de snelste Arrandale-dualcore die Intel in januari uitbracht: het model heeft een kloksnelheid van 2,66GHz. Verder is er volgens de gegevens 4GB ddr3 aanwezig in het systeem. Onbekend is of er een gpu naast de geïntegreerde videochip van de Core i7 plaats heeft genomen, en zo ja, welke dat is.

De Geekbench-score van de MacBook Pro is 5260; dat is een hoger puntenaantal dan dat van de MacBook Pro's met gelijkgeklokte processor. MacRumors claimt dat er aanwijzingen zijn dat Apple de levering van de huidige MacBook Pro-modellen afbouwt, wat erop zou wijzen dat er een update van Apples notebook-lijn op handen is. Eerder werd via een mededeling van Intel de komst van MacBook Pro-modellen met een mobiele Core i5 bekend.Intel heeft een nieuw concept-chassis voor ultrabooks op basis van kunststof ontwikkeld. Het nieuwe ontwerp is volgens Intel even stevig en duurzaam als huidige unibody-ontwerpen op basis van metaal, maar zou veel goedkoper zijn.

Voorbeeld ultrabook van metaalEngineers van Intels Dupont-onderzoekscampus zijn erin geslaagd om een ultrabookchassis op basis van plastic te ontwerpen dat even dun en stevig is als huidige ontwerpen op basis van gefreesd aluminium of gegoten metaal, maar dat beduidend goedkoper te produceren zou zijn. De nieuwe ontwerpmethode moet de belofte van goedkopere ultrabooks inlossen.Volgens Ben Broili, hoofd van het onderzoeksteam dat onder meer ex-werknemers van vliegtuigfabrikant Boeing onder zijn gelederen heeft, kunnen de productiekosten van toekomstige ultrabooks door de nieuwe ontwerpmethode met 25 tot 75 dollar dalen, zo is te lezen bij Reuters. Intel heeft geen beeldmateriaal vrijgegeven van deze 'technologische doorbraak'.

Broili benadrukt dat zijn team geen nieuw materiaal of nieuwe productietechnologie ontwikkeld heeft. Volgens het telefonische interview met Reuters hebben Broili en zijn team de oplossing gezocht in onder meer een andere lay-out van de componenten in de ultrabook. Ook worden sommige componenten gebruikt voor versteviging van het chassis en het koelen van de draagbare computer.De chipgigant is er alles aan gelegen om de verkoop van ultrabooks te stimuleren. Het netbooksegment, eveneens een door Intel ontworpen specificatie, is krimpende, terwijl tablets marktaandeel afsnoepen van laptops. Door onder meer energie te steken in het verlagen van de productiekosten, moeten ultrabooks betaalbaar blijven.

Ook heeft het bedrijf vorig jaar een investeringsfonds opgericht met 300 miljoen dollar in kas om kleinere bedrijven te stimuleren complementaire technologie voor ultrabooks te ontwikkelen. Te denken valt aan onder meer verbetering van de accuduur. Volgens Intel-baas Paul Otellini ligt het bedrijf op schema voor de doelstelling dat ultrabooks aan het einde van het jaar veertig procent uitmaken van de totale verkoop van laptops.Intel heeft de nieuwe ontwerpfilosofie voor ultrabooks, tijdens een seminar in Taiwan, al getoond aan ontwerpers van ultrabooks. Verwacht wordt dat fabrikanten het conceptontwerp volgend jaar in nieuwe modellen zullen verwerken.De FBI ontkent dat de uitgelekte privégegevens van 12 miljoen iOS-gebruikers, waarvan een deel deze week online kwam, afkomstig zijn van een gekraakte FBI-laptop. Volgens het bureau heeft het die gegevens nooit in zijn bezit gehad.

Daarmee spreekt de FBI hackerscollectief Antisec tegen. Antisec plaatste eerder deze week een miljoen udids en apparaatnamen van iOS-gebruikers op Pastebin. Het collectief claimt dat het gegevens van in totaal twaalf miljoen iOS-gebruikers in handen heeft gekregen en dat deze afkomstig zijn van een laptop die aan een FBI-medewerker toebehoort. Volgens Antisec is de desbetreffende medewerker in maart van dit jaar door een Java-kwetsbaarheid getroffen, waardoor de gegevens bemachtigd konden worden.Volgens de FBI is daar niets van waar; de instantie zegt in een verklaring dat het die gegevens nooit in zijn bezit gehad heeft en dat er geen bewijs is dat er ingebroken is op een laptop. In een tweet werd het nog stelliger geformuleerd: "We hebben de informatie waarover gesproken wordt nooit in bezit gehad. Conclusie: TOTAAL ONWAAR."

De FBI weidde in zijn verklaring niet uit over de vraag of de gegevens eventueel in bezit zijn geweest van de NCFTA, een instantie die samenwerkt met zowel de overheid als de private sector op het gebied van cybercrime. Het vermoeden daarvoor bestaat, omdat de afkorting NCFTA volgens Antisec voorkwam in de bestandsnaam van het csv-bestand dat de gebruikersgegevens bevatte.Uit een analyse van Tweakers.net blijkt dat tussen de gepubliceerde gegevens de udids van ruim 10.000 Nederlandstaligen zitten. Daarbij gaat het om apparaten waarbij de apparaatnaam wordt gevolgd door het Nederlandse woord 'van'; het is dus goed mogelijk dat er nog meer Nederlandse udids tussenstaan, van apparaatnamen met een andere structuur.Microsoft zou de rtm-versie van Windows 8.1 naar fabrikanten van pc's en laptops hebben verstuurd. Op de officiële release van Windows 8.1 zal nog even gewacht moeten worden: deze zal op 18 oktober beschikbaar moeten komen.

Windows logoPaul Thurrott, werkzaam voor Windows SuperSite, meldt dat de release to manufacturing-versie van Windows 8.1 buildnummer 9600.16384.130821-1623 heeft gekregen. Verder schrijft ZDnet's Microsoft-watcher Mary Jo Foley dat zij uit diverse anonieme bronnen heeft vernomen dat Windows 8.1 op vrijdag de rtm-status heeft gekregen en dat de code naar fabrikanten van pc's en laptops is verstuurd. Microsoft wil de berichten niet bevestigen.Met de rtm-release lijkt Microsoft goed op schema voor de officiële introductie van Windows 8.1. Deze is gepland voor vrijdag 18 oktober. Onduidelijk is nog of Microsoft de rtm-uitvoering van de update voor Windows 8 al voor de release beschikbaar komt op TechNet en MSDN; volgens geruchten zou Microsoft dit niet van plan zijn, ondanks de traditie dat voorgaande rtm-releases van Windows al wel voor de officiële release via deze kanalen te downloaden waren.

In Windows 8.1, momenteel beschikbaar als Preview, worden een aantal features aan Windows 8 toegevoegd. Zo kan de gebruiker direct naar de desktop booten en keert de startknop weer terug. Ook bevat Windows 8.1 een gewijzigd startscherm, zijn er meer koppelingen gemaakt met diensten als SkyDrive en diverse apps als Mail en Calendar zijn bijgewerkt. Ook zijn er meer hulpfuncties aan het besturingssysteem toegevoegd.Crucial, het consumentenmerk van geheugenfabrikant Micron, heeft op de beursvloer van de CES zijn ddr4-geheugenmodules gedemonstreerd. Op termijn moet dat snellere type geheugen de huidige ddr3-standaard opvolgen in onder meer desktops en laptops.Het nieuwe type geheugen, waarvan diverse andere fabrikanten eerder al producten aankondigden, moet op termijn de huidige ddr3-standaard vervangen. De belangrijkste verbetering is de toegenomen snelheid. Ddr4-geheugen heeft hogere kloksnelheden en bijbehorende bandbreedtes; het geheugen tikt op 2133MHz tot 4266MHz. De modules die Crucial tijdens de CES demonstreerde, Crucial Ballistix van 4GB, krijgen een kloksnelheid van 2133MHz.

Crucial bouwt de modules met acht ddr4-chips van 4Gb, die op 30nm geproduceerd worden. Behalve met de ddr4-modules voor desktops en servers, zou het bedrijf op termijn ook komen met andere ddr4-varianten, waaronder sodimms voor laptops en zuiniger varianten. Het ddr4-geheugen is, volgens de Jedec-standaard, toch al zuiniger dan de ddr3-chips. Ddr4-geheugen vergt een werkspanning van slechts 1,2V, wat volgens Crucial energiebesparingen tot twintig procent moet opleveren.De Uruguyaanse overheid blijkt met de bestelling van honderdduizend XO-laptops de eerste en enige officiële klant van het Olpc-project te zijn. De bestellingen van overige landen zijn niet definitief, aldus een woordvoerder van Olpc.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2017 à 08h50

 Accu HP COMPAQ Mini CQ10 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Xiong claimt verder dat zijn software in staat is om van 95 procent van de gebouwen automatisch een representatief 3d-model te genereren. De overige 5 procent kan handmatig in de software gemodelleerd worden. De methode is bovendien snel: de onderzoeker heeft naar eigen zeggen met een laptop in een week tijd 3d-modellen gemaakt van de gehele stad Enschede. Een compleet model van Nederland zou met wat meer mankracht in enkele maanden zijn samen te stellen.De onderzoeker is samen met vier collega's de start-up Dipper begonnen. Zij willen op basis van de door hen ontwikkelde software applicaties gaan bouwen die door andere bedrijven gebruikt kunnen gaan worden. Xiong ziet bijvoorbeeld kansen voor ondernemingen als Google die nu nog veel tijd en geld kwijt zouden zijn om actuele en kloppende 3d-modellen voor zijn Maps-kaartdienst te genereren. Door het vergaand geautomatiseerde proces dat in zijn software is verwerkt zou Google flink op de kosten kunnen besparen en bovendien actuelere informatie kunnen bieden.

Asus zal op de Cebit-beurs van dit jaar drie nieuwe Eee PC's aankondigen. De 10"-netbooks hebben aluminium behuizingen en zullen waarschijnlijk worden uitgerust met Atom-processors van Intels Pine Trail-platform.De Eee PC 1015P lijkt volgens blogeee met zijn matte scherm op de 1005P, maar heeft een grotere touchpad, die bovendien verder van het toetsenbord af geplaatst is. De cover wordt van aluminium gemaakt. De netbook heeft een accutijd van 14 uur, mits wifi uitgeschakeld is.Voor zakelijk gebruik komt Asus met de 1016P. Dit model zal hoekiger zijn dan de andere twee en bechikt over een chiclet-toetsenbord. Bij dit model is de gehele behuizing is van aluminium gemaakt en ook deze machine kan 14 uur zonder een stopcontact werken.De 18mm dunne 1018P is een designmodel, waarvan de behuizing wederom van aluminium is. Deze machine zou beschikken over usb 3.0-poorten, een chiclet-toetsenbord en een grote touchpad. Bovendien is er aan de rechterzijde een vingerafdruklezer gemonteerd. De accuduur van de 1018P is met 10 uur iets korter dan die van de andere twee.

Laptopfabrikanten doen vaak de nodige moeite hun gamingmodellen zo opvallend mogelijk te maken en Toshiba zet met dat doel het 'Fire Shark'-ontwerp in. Dit betekent dat rood de boventoon voert bij de behuizing en de led-verlichting, terwijl de achterzijde van het scherm voorzien is van rode vlammen. Gebruikelijk bij dit type deskoptvervanger is de flinke omvang en het hoge gewicht en Toshiba wijkt daar niet van af met afmetingen van 412mm × 306mm × 43,2mm (voorzijde) - 62,5mm (achterzijde) en het gewicht van 4,3kg, al zijn deze waardes gezien de specificaties nog heel redelijk. Gamers kunnen de X300 over enkele maanden in de winkel verwachten voor een ongetwijfeld pittige prijs.

Drie nieuwe modellen van de Eee PC moeten Asus het voordeel geven in de concurrentieslag met andere fabrikanten van ultraportables. De twee 10"-modellen verschillen in het besturingssysteem en de harde schijf.De Eee PC 901 heeft net als de 900 een 8,9"-scherm meegekregen, maar beschikt over een Atom-cpu met een kloksnelheid van 1,6GHz in plaats van een Celeron. Daarnaast is de 901 uitgerust met 1GB ddr2-geheugen, 802.11n-wifi, bluetooth en een 1,3megapixel-webcam. Drie usb 2.0-poorten, een netwerkpoort, stereo-audio en een kaartlezer maken de featureset compleet.

De ultraportable zal in twee versies geleverd worden: een Windows XP-versie met een ssd van 12GB en een Linux-versie die met een ssd van 20GB is uitgerust. De ongeveer 1,1 kilo wegende laptop kan het onder ideale omstandigheden iets minder dan acht uur op zijn zescellige accu uithouden. De Eee PC 901 is in Taiwan per direct verkrijgbaar en moet daar omgerekend 360 euro kosten. Asus hoopt dat deze variant vanaf eind juli of begin augustus in de Benelux leverbaar is. Wat de verkoopprijs hier zal worden is niet bekend, maar waarschijnlijk zal de prijs rond die van de Eee PC 900 liggen.

Lenovo SL400.jpg Lenovo X200 Lenovo thinkpad R400Lenovo Thinkpad R500 Lenovo Thinkpad W500
De X200 kan als een afstammeling van de X61-ultraportable worden gezien, met kenmerken van de X300 - de Macbook Air-concurrent van Lenovo - al zijn de specificaties minder spectaculair. Het nieuwe model is 2 centimeter dik en weegt 1,39 kilogram. De processor van de X200 is de Core 2 Duo P8600, die zijn werk op 2,4GHz doet, terwijl de laptop over maximaal 4GB werkgeheugen beschikt. Het scherm heeft een diagonaal van 12,1" en het model kan worden uitgerust met een 64GB-ssd of een harde schijf van maximaal 320GB. Op het gebied van connectiviteit laat de X200 met ondersteuning voor uwb, wimax, gps, bluetooth en a-,b-,g- en n-wifi niets te wensen over. De prijs van deze kleine krachtpatser is 1200 dollar.

Acer heeft de komst van zijn ultraportable officieel bekendgemaakt. De kleine laptop zal onder de noemer Acer Aspire One door het leven gaan en vanaf de tweede helft van 2008 verkrijgbaar zijn.Nu de officiële lancering van Intels Diamondville-processor in de Atom-lijn een feit is, mogen fabrikanten de details rond hun op de zuinige processor gebaseerde ultraportables vrijgeven. Zo kan ook Acer een eind aan de geruchten rond zijn Aspire One maken: de netbook zal in het begin van het derde kwartaal leverbaar zijn en omgerekend zo'n 244 euro gaan kosten. De laptop meet ongeveer 25 bij 17 centimeter bij een dikte van krap drie centimeter en het apparaat legt ongeveer één kilo in de weegschaal.

Vooralsnog kan de Aspire One alleen via ethernet en wifi verbinding met het internet maken, maar wimax- en 3g-versies zijn op komst. De Atom-processor wordt door 512MB of 1GB ram ondersteund en het Linpus- of XP-besturingssysteem zal naar keus op een 8GB ssd of een 2,5"-harddisk gehuisvest worden. Het lcd-scherm van de Aspire One krijgt een diagonaal van 8,9" en zal beelden met een resolutie van 1024x600 kunnen weergeven. In het scherm is ook een webcam weggewerkt. De standaard accu is van drie cellen voorzien die de laptop evenzovele uren van prik voorzien; een optionele zescellige accu verdubbelt de werktijd.Panasonic heeft een nieuwe mini-tablet in de planning staan die voorzien is van een Atom-cpu. De tablet wordt later deze week aan het grote publiek voorgesteld en gaat deel uit maken van de Toughbook-laptopserie.

Het prototype van de mini-Toughbook is voorzien van een aanraakgevoelig scherm met een diagonaal van 5,6". Verder is de tablet met de nodige aansluitmogelijkheden uitgerust, die door een rubber afsluiting tegen water en stof beschermd worden. De nieuwe Toughbook heeft ook een toetsenbord aan boord dat in twee delen is gesplitst, terwijl in het midden van het keyboard een numeriek toetsenbord is geplaatst. De twee delen van het toetsenbord zijn aan weerszijden van de mini-tablet geplaatst zodat deze met de duimen bediend kunnen worden.

Het prototype werd eerder dit jaar al op diverse beurzen gepresenteerd. Panasonic liet de nieuwe Toughbook op Cebit 2008 zien, terwijl Intel de tablet tijdens de officiële presentatie van de Atom-processor gebruikte. Gedetailleerde informatie zoals exacte specificaties, beschikbaarheid en adviesprijs maakt Panasonic woensdag bekend.Nvidia zou van plan zijn om in oktober of november de GeForce GTX 880 en GTX 870 op de markt te brengen. Beide desktopvideokaarten zouden over Maxwell-gpu's van een nieuwe generatie gaan beschikken. Mogelijk krijgen ze additionele arm-cores.

Dat de nieuwe GeForce GTX 800-kaarten in het vierde kwartaal van 2014 komen, wordt gemeld door SweClockers, dat in het verleden bewezen heeft over betrouwbare bronnen in de hardware-industrie te beschikken. De gpu's zouden nog steeds op 28nm geproduceerd worden, net als de huidige generatie en de type-aanduiding zou GM204 zijn.Volgens VideoCardz gaat het om kaarten die voorzien worden van additionele arm-cores. Nvidia zou de ontwikkeling van GM100-gpu's hebben stopgezet en zich volledig op de GM200-modellen richten. De videochips voor de GeForce GTX 880 en GTX 870 zijn niet de eerste op basis van Maxwell: Nvidia bracht al de GTX 750 en GTX 750 Ti met Maxwell-chips uit, maar dat waren mainstream-kaarten. De komende modellen betreffen high-end-videokaarten. Ook enkele laptop-gpu's in de 800M-serie zijn al op de nieuwe zuinige architectuur gebaseerd.

LG heeft op de CES de X300 uitgebracht. Deze ultraportable beschikt over een 2GHz-Atom van de oude generatie en een ssd van 64GB. LG levert een extra accu met twee cellen mee, zodat de gebruiker door kan werken als de interne accu op is.De X300 is een platte ultraportable met een dikte van 1,75cm en een gewicht van net geen kilo. Het 11,6"-scherm kan 1366x768 pixels weergeven. LG meldt vreemd genoeg dat de notebook gebaseerd is op het 'Menlow'-platform; een oude codenaam voor de Atom-chipset die nauwelijks gebruikt wordt. Duidelijk is dat het om een Atom-cpu met een kloksnelheid van 2GHz gaat, vermoedelijk de Z550.

Verder heeft de X300 2GB geheugen en een ssd van 64GB in plaats van een harde schijf. LG installeert Windows 7 Premium op het model, maar de gebruiker kan ook het sobere OS Smart On opstarten om in vijf seconden bij zijn mail te komen. Niet bekend is wat de capaciteit van de accu is, maar wel dat LG een tweecellig reserve-exemplaar meelevert, zodat de gebruiker onderweg in totaal zeven uur zou kunnen werken. Het model is geheel fanloos uitgevoerd en dus muisstil. Ten slotte geeft LG de optie om een 3g-modem in te bouwen.De X300 moet in februari uitkomen, maar prijzen zijn nog niet bekend. Tenzij LG Nederland besluit op korte termijn laptops in Nederland te gaan verkopen, zullen Nederlanders het model in het buitenland moeten betrekken.

Toshiba brengt later deze zomer de Qosmio X300 op de markt. De gamenotebook is voorzien van de snelste grafische chip uit Nvidia's mobiele Geforce-lijn: de Geforce 9800M GTX.De Qosmio X300 volgt de X200 op, die Toshiba vorig jaar als onderdeel van zijn Satellite-lijn introduceerde. De nieuwe notebook bevat een mobiele Intel Core 2 Extreme-cpu waarvan het type nog onbekend is en de Japanse fabrikant combineert deze met Nvidia's Geforce 9800M GTX die voorzien is van 1GB gddr3-geheugen. Verder kan de X300 met 4GB ddr3-geheugen uitgerust worden en bevat de notebook een 17"-scherm met een resolutie van 1680 x 1050. Voor de nodige opslagcapaciteit zorgen de twee 200GB-schijven die op 7200rpm roteren en het geluid komt uit de vier Harman Kardon-speakers en de onder het apparaat aanwezige subwoofer. De Qosmio X300 is overigens niet van een Quad Core HD-co- processor voorzien, zoals de eveneens dinsdag gelanceerde F50 en de G50


Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2017 à 08h54


Historique : 03-01-2017
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 11-07-2016 à 05h33 | Mis à jour le 31-03-2018 à 09h31 | Note : Pas de note