Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

DOVENDOSI

Batteries d’ordinateur portable Asus | Replacement batterie pour Asus - batterie-portable-asus.com
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Batterie DELL XPS M1530
- Asus G73S laptop battery www.dearbattery.co.uk
- Akku Dell inspiron 1721 www.pcakku.com
- Acer Ferrari 1000 laptop battery www.dearbattery.co.uk
- Akku HP compaq hstnn-ub05 www.pcakku.com
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter dovendosi à vos favoris
 Accu Asus A53E Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De M17 is ontwikkeld voor de veeleisende gamer. Er kan worden gekozen tussen een enkele Mobility Radeon HD 3870 of een duo van deze kaarten die kunnen samenwerken via ATI’s Crossfirex-techniek. Voor de processor zijn verschillende keuzes beschikbaar, variërend van de Core 2 Duo P8400 die op 2,26GHz zijn werk doet tot de op 2,53GHz geklokte Core 2 Extreme Quad QX9300. Maximaal 4GB ddr3-geheugen kan in het systeem gestopt worden, terwijl met twee harde schijven een opslagcapaciteit van 1TB mogelijk is.

Naast het spelen van games kan de notebook ook geschikt gemaakt worden voor het afspelen van hd-films. Het 17”-beeldscherm kan geüpgraded worden van een exemplaar met een resolutie van 1440x900 naar een 1920x1200-model. Een geïntegreerde analoge/digitale tv-tuner is verder een optie, evenals een blu-ray-drive. De M17 is per direct te bestellen via de Alienware-website vanaf 1399 dollar, maar voor alle toeters en bellen moet aanzienlijk meer afgerekend worden: de ‘Ultimate Gamer’-configuratie kost bijvoorbeeld 4199 dollar.Alienware is al meer dan tien jaar actief op de markt voor high-end game-pc’s. Het bedrijf werd in 2006 overgenomen door Dell, maar is onder de eigen merknaam blijven werken. De vorige gamenotebook introduceerde Alienware eind juli, en deze kon beschikken over twee Geforce Go 8800MGTX-kaarten. Meerdere videokaarten in één notebook is dus niet nieuw voor het bedrijf, maar wel het gebruik van twee ATI-kaarten.

Het einde van het jaar nadert en tweakers weten dan onderhand wel wat er te gebeuren staat. We beginnen met de nominatieronde van de Tweakers Awards 2015. Er zijn in totaal 27 categorieën. Dit jaar hebben we het proces iets gewijzigd. Vanuit de redactie doen we een voordracht en jullie mogen daarop reageren. Daarbij zijn twee dingen belangrijk. Ten eerste, je hoeft het product niet te bezitten om het te bespreken in dit topic. We willen met elkaar besluiten wat het beste product is en dat is per definitie niet altijd het populairste. Daarbij weegt je motivatie het zwaarst en dat is de tweede belangrijke zaak. Motiveer je voorkeur. Het feit dat jij de Radeon Rx hebt, wil nog niet zeggen dat dat de beste videokaart is. Je mag alles nomineren, dus ook individuele producten. Het enige voorbehoud is dat het een product moet zijn dat in 2014 te koop of beschikbaar is (geweest) voor iedereen in Nederland en België. Het moet dus echt een specifiek product of specifieke productlijn zijn. Niet de Samsung-ssd's, maar een product(serie), zoals de Samsung 840 Pro of een HTC One. De verschillende uitvoeringen binnen de serie laten we buiten beschouwing. Een iPhone 6 van 16, 64 of 128GB is wat ons betreft één product.

Negroponte laat ook weten dat de aanklacht van een Nigeriaans bedrijf wegens patentschending geen enkele kans maakt. Het betwiste toetsenbordontwerp van de XO-laptop is volgens de Olpc-initiatiefnemer gebaseerd op een programmeertechniek uit 1996, lang voordat het Nigeriaanse bedrijf Lagos Analysis een patentaanvraag indiende.VESA heeft DockPort, een interfaceprotocol dat is ontwikkeld door AMD en Texas Instruments, uitgeroepen tot een standaard nu de specificatie is opgesteld. Dit stelt fabrikanten in staat om nu hardware te ontwikkelen die compatibel is met DockPort.DockPortAl tijdens de CES in januari werd duidelijk dat VESA, de organisatie die de displayport-standaard opstelt en beheert, de displayport-specificatie wilde uitbreiden met DockPort, een technologie op basis van AMD's Lightning Bolt. Via DockPort kunnen meerdere videosignalen, data op gigabitsnelheden, usb-datastreams en de voeding in een enkele kabelverbinding gecombineerd worden.

Naast displayport-compatibele videosignalen, waarbij maximaal vier monitoren aangestuurd kunnen worden, kunnen ook usb-signalen over een DockPort-verbinding gestuurd worden, waardoor een groot aantal soorten randapparatuur compatibel is. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de usb 3.1-standaard. Verder kan er voeding over de kabel verstuurd worden, maar nog niet geheel duidelijk is hoeveel stroom maximaal gespecificeerd is. Volgens AnandTech biedt de usb 3.1-specificatie meerdere profielen en is niet duidelijk welk profiel voor de DockPort-specificatie is gekozen.VESA stelt dat DockPort vooral handig is om bijvoorbeeld een tablet of laptop aan een monitor of dockingstation te koppelen. Doordat slechts een enkele kabel nodig is, zouden de kosten beperkt kunnen worden. Fabrikanten kunnen volgens VESA met het vaststellen van de DockPort-specificatie hardware gaan uitbrengen, al is een test om te controleren of nieuwe apparatuur voldoet aan de specificatie nog niet helemaal klaar. Mogelijk zal in in de loop van dit jaar de eerste hardware die compatibel is met DockPort op de markt komen, vermoedelijk op basis van een door Texas Instruments ontwikkelde controllerchip.

Intel heeft tijdens zijn keynote op de Computex-beurs in Taiwan laten weten dat de eerste apparaten met 14nm-chips eind dit jaar uit moeten komen. De chipfabrikant zal deze nieuwe processors, die tot nu toe de naam Broadwell kregen, aanduiden als Core M-cpu's.Intel Core M logoIntel-topvrouw Renee James toonde tijdens de keynote een referentie-ontwerp van een 12,5"-tablet met onder de motorkap een Core M-cpu. Volgens James trekt de 14nm-chip minder dan 10W waardoor het mogelijk is om apparaten te maken die zonder fans gekoeld worden. Op dit moment heeft Intel ook al processors die minder dan 10W verstoken, maar die zijn minder krachtig dan de aankomende Core M-chips.Hoe Intel de Core M-serie zal positioneren ten opzichte van de huidige Core i-lijn is nog niet bekend; het bedrijf liet niet weten of alle processors vanaf de Broadwell-generatie de Core M-naam zullen krijgen of dat het enkel om de extra zuinige varianten zal gaan.

Eén van de eerste apparaten met een Core M-processor wordt de Transformer Book 300 Chi van Asus, die eerder deze week al getoond werd. Asus had het toen nog over een processor van 'een volgende generatie'. Net als het referentie-ontwerp van Intel gaat het om een 12,5"-tablet van iets meer dan 7mm dik die volledig passief gekoeld wordt. De Chi kan in een toetsenborddock gestoken worden om er een laptop van te maken. De 300 Chi moet nog voor het eind van het jaar in de winkelschappen liggen.Asus kijkt naar mogelijkheden om goedkope, kleine tablets met Windows 8 uit te brengen, zo heeft de ceo van het bedrijf gezegd. Daarnaast heeft Asus ook plannen om nog dit jaar een Chromebook op de markt te brengen, al werden er geen details over producten gegeven.

Asus-ceo Jerry Shen deed de aankondigingen in een gesprek over de kwartaalcijfers van zijn bedrijf. Shen zegt dat tablets op basis van Windows 8 en een relatief kleine schermdiagonaal een nieuw marktsegment kunnen vormen: volgens de ceo kunnen dergelijke apparaten voor een prijs van minder dan 300 dollar worden verkocht. Momenteel worden Windows 8-tablets doorgaans met een schermdiagonaal van rond de 10" of groter gemaakt, maar verwacht wordt dat hier binnenkort verandering in komt. Zelf heeft Microsoft waarschijnlijk ook plannen om kleinere tablets op de markt te brengen.Naast goedkope tablets met Windows 8 kijkt Asus ook naar de mogelijkheid om laptops met Googles besturingssysteem Chrome OS op de markt te brengen. Volgens Shen zijn Chromebooks nog niet erg succesvol op de consumentenmarkt, maar zijn de apparaten voor overheids- en onderwijsinstellingen wel interessant. De eerste Chromebook van Asus moet in de tweede helft van dit jaar op de markt komen voor een nog onbekende prijs. Ook de specificaties zijn nog onduidelijk.

Asus zag in het financiële eerste kwartaal van 2013 zijn omzet stijgen met 16 procent vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder naar omgerekend ongeveer 2,7 miljard euro. De winst bedroeg daarbij omgerekend bijna 157 miljoen euro.Google en Intel zijn volgens geruchten van plan om Chromebooks in de toekomst niet langer uit te rusten met een Atom N570, maar met een Core i-processor. Behalve snelheidswinst moet dit voordelen voor de beveiliging opleveren.Aangezien de hardwarespecificaties gelijk zijn aan die van een netbook, terwijl Chromebooks wel duurder zijn, zou de markt twijfelen aan de prijs-prestatieverhouding. Google zou fabrikanten daarom een upgrade van het referentieplatform in het vooruitzicht stellen, waarbij de Atom N570 is vervangen door een mainstream-Core i-model van Intel. De chipfabrikant zou fabrikanten een korting van 10 tot 20 procent in het vooruitzicht stellen, beweert Digitimes.Dit zou niet alleen voor een prestatieboost moeten zorgen, sommige Core i's bevatten ook uitgebreidere beveiligingsmogelijkheden, zoals antidiefstaltechnologie en mogelijkheden voor encryptie. Mogelijk mikt Google hiermee op de zakelijke markt.

Naast de huidige partners Samsung en Acer zou onder andere ook Asus overwegen om eind dit jaar een Chromebook uit te brengen. Veel fabrikanten zouden er echter aan twijfelen of Chrome OS in staat is om daadwerkelijk met Windows te concurreren, vanwege de stevige marktpositie van Microsofts besturingssysteem.Inmiddels heeft 45 procent van de Nederlandse huishoudens een tablet, becijfert het CBS. Bij de groep ouders met kinderen is het tablet-bezit zelfs 62 procent. Bij oudere eenpersoonhuishoudens is de tablet het minst vertegenwoordigd.Onlangs bracht het CBS cijfers uit over welke apparaten Nederlanders gebruiken om op internet te komen, maar tablets waren toen niet meegenomen. Die cijfers publiceert het bureau nu wel. Inmiddels heeft 45 procent van de Nederlandse huishoudens volgens het CBS een tablet, al noemt het bureau ook 43 procent, waar het gaat om tablet-bezitters die het apparaat gebruiken om te internetten. De groei is niet bekend: van eerdere jaren zijn geen cijfers bekend.

Wel heeft het CBS gekeken naar soort huishouden. Paren met kinderen blijken vaak over een tablet te beschikken: bij 62 procent is dat het geval. Jonge paren zonder kinderen zitten daar met 55 procent niet ver van af. Internettende eenpersoonshuishoudens van 45 jaar of ouder blijken minder behoefte te hebben aan een tablet: het aandeel is daar 23 procent.Volgens het CBS heeft 95 procent van de Nederlandse huishoudens inmiddels internettoegang. Van hen gebruikt 78 procent een laptop, 69 procent een desktop en eveneens 69 procent een smartphone om internet te bezoeken.Microsoft heeft zijn tafelcomputer SUR40 hernoemd naar PixelSense. De tafelcomputer heette eerst Surface, maar nu gaat Microsoft tablets verkopen onder die naam, waardoor de Samsung-tafelcomputer een andere naam moest krijgen.Hoog kwaliteit Asus Laptop Accu's vervangen,Asus Notebook Batterij,Asus Adaptor

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-01-2017 à 14h34

 « Article précédant Retour à l'accueil du blog Article suivant »

 Articles dans la même catégorie
- Batterie DELL XPS M1530

- Asus G73S laptop battery www.dearbattery.co.uk

- Akku Dell inspiron 1721 www.pcakku.com

- Acer Ferrari 1000 laptop battery www.dearbattery.co.uk

- Akku HP compaq hstnn-ub05 www.pcakku.com

- toshiba satellite pro l670-14l laptop battery www.dearbattery.co.uk

- Akku HP compaq eg920av www.pcakku.com

- HP HSTNN-DB04 laptop battery www.dearbattery.co.uk


 Liste des commentaires Ecrire un nouveau commentaire


 Ajouter un commentaire
Titre
Commentaire
:) ;) :o :D :s :( :@ :clown: :$ :star: +o( ^|
8( :] (6) (h) :p 9| :'( (y) (n) :| 8-| :{
:?: :nrv: (l) (u) :o/ :pig: :hand: (h5) :yin: :nuc: :x ;D
Auteur
E-Mail (facultatif)
Blog (facultatif)
Se souvenir de mes informations
Recopier le code ci-contre :


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 11-07-2016 à 05h33 | Mis à jour le 31-03-2018 à 09h31 | Note : Pas de note